Unghii Tehnice

Iti doresti sa ai unghii lungi intr-o zi? Acum este posibil datorita unghiilor tehnice! Aceasta este cea mai sigura si rapida metoda pentru a avea unghii lungi si frumoase! Daca vrei sa stii mai multe despre unghiile tehnice, mai jos sunt cateva informatii de baza.

Ar trebui sa apelez la unghii tehnice?

home1Nu toata lumea are privilegiul de a avea unghii lungi si rezistente, care sa straluceasca! Foarte multe dintre noi sunt nefericitele posesoare ale unor unghiute fragile, care cresc greu, motiv pentru care de multe ori nu ne mai putem abtine de la a le roade. Dar aceasta nu inseamna ca nu putem avea o manichiura ingrijita, care pe deasupra este si permanenta! Oricine poate avea unghii frumoase, fie ca le vrea lungi sau scurte, fie ca dorim un design permanent (pana la urmatoarea vizita la tehnician), sau sa ne schimbam oja zi de zi (apropo, oja rezista mai mult pe unghie tehnica decat pe cea naturala).

Care este procedura de aplicare a unghiilor tehnice?

home2In primul rand, se realizeaza o manichiura clasica simpla, prin curatarea unghiei naturale si indepartarea excesului de cuticula. Apoi vom hotari impreuna care este lungimea si forma pe care o doriti: rotunda, patrata, ovala etc. Toata procedura dureaza intre 2 si 3 ore, in functie de formatul unghiei naturale si de modelul dorit.

Pentru cat timp le pot pastra?

home4Unghiile tehnice sunt permanente si pot fi pastrate pentru totdeauna. Singurul efort care trebuie depus va fi sa le intretineti apeland la un tehnician o data la 4-6 saptamani. Dupa aceasta vizita, unghiutele vor fi ca noi! De fapt, ele vor fi noi! Asta fiindca 70% din material va fi inlaturat si vor fi reluati pasii de la aplicarea lor; desigur, tot acum va fi schimbat si modelul, va fi refacut french-ul si vor fi, eventual scurtate. Daca doresti sa vizualizezi cateva din creatiile mele, click aici.

Imi vor fi afectate unghiile naturale?

home3Unghiile tehnice, daca sunt aplicate corect si cu materiale corespunzatoare, de calitate, nu sunt nocive pentru unghia naturala! Desigur, conteaza mult si modul in care acestea sunt inlaturate: daca renuntam la ele prin smulgere vom indeparta si un strat din unghiuta noastra naturala, caz in care binenteles ca ea nu va mai fi la fel de sanatoasa. Daca, in schimb, apelam la un tehnician sa ni le indeparteze, unghiutele noastre naturale vor ramane frumoase si sanatoase!